Over ons

Mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Tony Cohen. Omdat ik ontevreden was met de huidige omstandigheden in de beveiligingssector op het gebied van installaties heb ik in 2008 de beslissing genomen een eigen bedrijf op te starten. Mijn ambitie ligt voornamelijk op het elektrotechnisch vlak, met als specialisatie toegangscontrole, camera- brand- en inbraak beveiligingssystemen. Gedreven door de positieve reacties van vele klanten ben ik altijd bezig met het uitwerken van nog betere oplossingen. Het zorgen voor individuele oplossingen en goed luisteren naar de wensen van mijn klanten hebben er voor gezorgd dat ik sinds 2008 succesvol bezig ben.

 

Het kan altijd beter

De klant kan met al zijn vragen bij mij terecht, het verstrekken van goede informatie en hier de tijd voor nemen zorgt voor vertrouwen. Dit vertrouwen is de basis om een project succesvol te starten en af te ronden. Uw verzoek komt goed terecht, een juist advies staat hierbij voorop. Om het contact met de klant, dus u, te verbeteren en te vereenvoudigen heb ik deze Web-pagina gecreërd. Het is voor u nu eenvoudig om via e-mail in contact met mij te komen. Volg gewoon deze link contact formulier. Om het inwinnen van informatie mogelijk te maken, vertel ik op de volgende pagina’s hoe ik werk, welke oplossingen ik heb, welk materiaal ik gebruik en welke projecten ik al afgerond heb.
Ik zou het op prijs stellen als u contact met mij opneemt indien u noodzakelijke informatie niet kunt vinden of indien er verbeteringen van de web-pagina nodig zijn.

Uw bedrijfspand beveiligen met de juiste beveiliging in Papendrecht

Als u eigenaar bent van een kostbaar bedrijfspand, wilt u natuurlijk dat uw pand zo goed mogelijk beveiligd wordt tegen eventuele indringers en mogelijke problemen zoals brand. De enige manier om de beveiliging van uw pand te verbeteren, is door te investeren in de juiste beveiligingsmaatregelen om uw pand veiliger te maken. Bent u benieuwd welke maatregelen dit zijn? Schakel danTony Cohen. in: uw expert op het gebied van alle facetten van beveiliging.

Neem de juiste beveiligingsmaatregelen voor uw pand

Tony Cohen. is al vele jaren actief in de beveiligingsbranche en weet precies aan welke eisen een veilig bedrijfspand moet voldoen. Huurt u deze expert in, dan bezoekt hij uw bedrijfspand om eventuele zwakke plekken te ontdekken, te bekijken hoe u de beveiliging Papendrecht kunt verbeteren en om uw advies te geven over een betere beveiliging van uw bedrijfspand. Dit advies kan betrekking hebben op de inbraakbeveiliging van uw pand, maar ook op de brandbeveiliging van uw bedrijfspand.

Samen met u op zoek naar de beste oplossing

Na het inspecteren van uw bedrijfspand, geeft Tony Cohen  vrijblijvend advies over hoe u de beveiliging van uw bedrijfspand kunt verbeteren. Als opdrachtgever bent u geheel vrij in het opvolgen van het gegeven advies, wat betekent dat u zelf kiest welke maatregelen inderdaad genomen moeten worden om de veiligheid van uw bedrijfspand te verbeteren en hoe deze maatregelen uitgevoerd moeten noemen. Heeft u samen de beste oplossing voor een betere veiligheid gevonden, dan gaat Tony Cohen. direct aan de slag om deze oplossing door te voeren en uw bedrijfspand inderdaad veiliger te maken. Wilt u meer weten over het verbeteren van de beveiliging van uw bedrijfspand? Neem dan contact op met L. van Leer en stel uw veiligheidsvraag.

 


Camerabeveiliging

Beveilig uw huis of bedrijf met een Verisure alarm met camerabewaking. Beweging en geluid detectie. HD. Nachtzicht. WiFi Connection. Ervaren monteurs. Direct contact meldkamer. Zeer populair. 24 uur beveiliging. Typen: Rookmelder, Voice, Energie, Alarmsysteem. Wilt u vandaag niet investeren in de aankoop van camerabeveiliging, dan kan u bij Trium ook kiezen voor een renting formule van surveillance …

Wat zijn de beste alarmsystemen

Het beste alarmsysteem is er één dat een inbraak detecteert alvorens de dief binnen in je woning is. Buitendetectoren detecteren een inbraak als de inbreker in de tuin is. Maar veel buitendetectoren zijn wel gevoelig voor valse alarmen omdat ze buiten hangen. De weerkaatsing van de zon in de detector, vogels, katten of andere dieren en hagel etc. Dit zijn allemaal zaken die een vals alarm kunnen veroorzaken. De meeste buitendetectoren combineer je dan ook best met camerabewaking voor de verificatie. Zo maak je je bijvoorbeeld niet onnodig zorgen als de buitendetector af gaat door de kat van de buren.