Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging: efficiënt, effectief en probleemloos

Bij de beveiliging van uw woning of bedrijfspand tegen inbraak zorg ik voor een integrale aanpak. Het betekent dat er eerst een alomvattende inspectie gedaan wordt om na te gaan waar de kwetsbare plekken van het gebouw zijn. Als goede beveiliger moet je per slot van rekening ook als een inbreker kunnen denken. De alarminstallatie wordt in overleg met u samengesteld op basis van de behoefte van de woning of bedrijfslocatie. Gezamenlijk zullen we ook haarfijn uitpluizen welke opties economisch het meest rendabel zijn. Voor inbraakbeveiliging Dordrecht biedt ik u altijd de beste prijskwaliteit-combinatie.

Wat mag u verwachten van de inbraakbeveiliging?

De centrale, het hart van de beveiliging, is voorzien van de modernste technieken die ervoor zorgen dat het totale systeem doelmatig en probleemloos functioneert.

Volledige integratie van alle elementen (controlepaneel, afstandsbedieners, deur-, raam- en bewegingssensoren, camera’s, rookmelders, sirene)
Comfortabele bediening en programmering van de alarmzones
Middels afstandsbedieners in- en uitschakelbaar
Bestendig tegen alle vormen van sabotage
Razendsnelle protocollen voor doormelding naar de meldkamer
Alle opties voor cloudservice

Inbraakbeveiliging Tony Cohen.

Bij de installatie van het alarmsysteem maak ik bovendien gebruik van een combinatie-techniek van draadloze en draadverbindingen. Contactsensoren aan deuren en ramen, bewegingssensoren in gangpaden en kwetsbare ruimten, buiten- en binnencamera’s en andere elementen worden draadloos aan de centrale gekoppeld waar dit veiliger en effectiever is. De gebruikte frequenties zijn uiterst stabiel zodat er geen storing van andere elektronische apparaten ondervonden kan worden, en inbrekers het signaal niet kunnen blokkeren. Op plekken waar frequenties wel gevoelig kunnen zijn voor interventie (bv. relatief grote afstanden binnen het gebouw of de aanwezigheid van dikke tussenmuren) worden elementen middels bedrading met elkaar verbonden. Elke situatie krijgt van mij gegarandeerd de veiligste oplossing. Inbraakbeveiliging Dordrecht en omgeving was niet eerder zo efficiënt geweest.

Jezelf beveiligen tegen een inbraak?

 Met JABLOTRON geniet je van echte rust en zekerheid! Inbrekers zijn uit op je waardevolle bezittingen en laten zich daarbij niet afschrikken door sloten. In 2019 registreerde de federale politie maar liefst 70.000 inbraken in ons land.  Wil je je huis beveiligen tegen inbraak? Jezelf en je familieleden beschermen?  Dan is een JABLOTRON alarmsysteem aan te raden. Betaalbaar, maar ook snel en eenvoudig te installeren (bedraad of draadloos).

Hoe werkt het JABLOTRON alarmsysteem?

1. Eenvoudige bediening

Het Jablotron bedieningspaneel bestaat uit ​segmenten met kleurindicatie, te vergelijken met verkeerslichten. Het groene licht betekent dat het alarm uit staat en dat je je vrij kan bewegen in huis. Het rode licht betekent STOP: jouw huis is beveiligd en ongeautoriseerde toegang wordt onmiddellijk geregistreerd en gerapporteerd. Je kan in één oogopslag zien welke alarmzones van jouw huis aan of uit staan dankzij de lichtsignalen op het bedieningspaneel.

2. Beveiligde authorisatie

Je bent op de hoogte van elke poging tot uitschakeling van jouw alarmsysteem omdat autorisatie door een chip of code nodig is om het alarmsysteem te bedienen. Hoewel het alarmsysteem eenvoudig te bedienen is, hoef je je geen zorgen te maken over ongeautoriseerde toegang.

3. Een alarmsysteem dat met je meegroeit

Als je in de toekomst bijvoorbeeld een garage bouwt naast je huis, dan is het geen enkel probleem om de beveiliging van je JABLOTRON 100+-alarmsysteem uit te breiden naar nieuwe delen van je huis. Je hoeft slechts een installatiepartner te bellen die detectoren in je garage installeert en deze aansluit op het systeem en een “verkeerslichtsegment” toevoegt aan je bedieningspaneel. Je kan maximaal 20 van zulke segmenten aansluiten.

4. Bedienbaar vanop afstand

Via de mobiele app, kan je je alarmsysteem vanop afstand bedienen en apparaten of toestellen in je huis beheren. Je ziet meteen wat er thuis gebeurt, waar je ook bent: op vakantie, op je werk of als je aan het winkelen bent.

5. Een alarmsysteem als middelpunt van huisautomatisering

Het JABLOTRON 100+ alarmsysteem stelt je in staat je leven te automatiseren. Schakel vanop afstand de verwarming of verlichting aan of uit, open de garagedeur, bedien je tuinbesproeiiingssysteem,…


Je Sleutel op de deur woning beveiligen?  De beveiligingsfilosofie richt zich tot iedereen en voor alle vormen van bezit. 70% van alle criminaliteit is diefstal! Het risico en de inbraakkans is verschillend voor het ganse land, zelfs van plaats tot plaats binnen eenzelfde gemeente. We stellen vast dat ongeveer 70% van de inbraken of pogingen zich voordoen aan de achterzijde van een woning. De rest nog voornamelijk rond de voordeur en een minderheid langs de zijkant en het dak. Jouw achterdeur en -vensters of schuifraam verdienen dan ook je volledige aandacht.

Inbraakwerende ramen en deuren

Hoewel de uitdrukking “inbraakwerend” algemeen wordt gebruikt voor ramen of deuren, bestaan er in werkelijkheid geen constructies die volledig bestand zijn tegen inbraak. Afhankelijk van hun constructie en de aard van de gebruikte componenten is het echter wel mogelijk om vast te stellen of ze voldoen aan de eisen van de toepasselijke Europese normen en de mate van weerstand tegen inbraak van het betreffende raam of deur in overeenstemming met de toepasselijke classificatie. Dergelijke constructies worden geclassificeerd volgens de norm EN 1627:2011 “Deuren, ramen, vliesgevels, traliehekken en luiken – Inbraakwerendheid – Eisen en classificatie”. Deze omvat de zes inbraakwerendheidsklassen: van RC1 tot RC6. Deze klassen geven het bereik aan waarin de betreffende constructie weerstand kan bieden tegen forceerpogingen met gebruikmaking van verschillende gereedschapsets en bij de inwerking van verschillende krachten.

industriele reiniging

Chemische reiniging wordt toegepast bij installaties welke moeilijk of niet toegankelijk zijn. Het zogenaamde CIP, cleaning in place wordt toegepast indien de installatie moet worden gereinigd zonder demontage. Hierbij wordt er water, al dan niet op hoge temperatuur, aangelengd met chemicaliën door de installatie gecirculeerd, waarbij de vervuiling wordt opgelost en daarna afgevoerd. De chemicaliën betreffen meestal een zuur voor basische vervuiling, een base voor zure vervuiling en een organisch oplosmiddel voor organische vervuiling.

Traplift beveiliging

De veiligheid van een traplift. Trapliften zijn zeer geavanceerde hulpmiddelen en zijn volledig gericht op uw veiligheid. Zo moet een traplift aan strenge eisen voldoen voordat deze verkocht mogen worden. De belangrijkste veiligheidsmaatregelen zoals startblokkering, klembeveiliging, een veiligheidsgordel, een veilige rail en een noodstop zitten verwerkt in elke traplift. Koopt u een tweedehands traplift dan moet u ervoor zorgen dat alle veiligheidsmaatregelen goed worden nagelopen door de installateur. Naast de standaard veiligheidsopties zijn er vaak ook nog extra mogelijkheden waarvoor u kunt kiezen. Denk hierbij aan een meedraaiende stoel zodat u makkelijk op en af kunt stappen. Onderstaand kunt u zich verder inlezen over de bestaande veiligheidsvoorzieningen. Denk je aan een veranda kopen? Een veranda wordt door Van Der Bauwhede zelf gebouwd en geplaatst. Hierdoor zijn veranda’s op maat, in alle stijlen en tal van opties zoals, screens, verlichting, verwarming, lichtstraten, … mogelijk. Heeft u een specifieke vraag? Laat één van onze adviseurs u helpen of kom eens langs in onze showroom!